Csomagröntgenek

HI-SCAN 6040 DV csomagvizsgáló röntgen

Gyártó: Smiths Detection

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A Smiths Detection kétnézetes röntgencsaládja, a „2is”, most újabb és modernebb platformra költözött. A kétnézetes (DV) sorozat tagjai már „jövőbiztosak” is, mivel a Hi-Trax3 központi vezérlő egység segítségével készítik a röntgenképeket. Ennek a család legkisebb tagja a legnépszerűbb alagútmérettel (60×40 cm) rendelkező HI-SCAN 6040 DV, amely az automatikus robbanóanyag- és folyadékfelismerés funkcióit is nyújtja. Német dizájn és technológia.

  • Kétnézetes röntgenfelvétel nagy felbontású képalkotással
  • Intelligens kijelző funkciók – a pontos és gyors döntésekhez
  • Opcionális automatikus fegyverfelismerés
  • Eleget tesz a legmagasabb szintű kiberbiztonsági elvárásoknak

A kettős nézet növeli a működési hatékonyságot, mivel nem szükséges a tárgyak újrapozícionálása vagy újbóli letapogatása a képelemzéshez. Kiváló képminőségének, intelligens kijelző funkcióinak és a tálcakezelő rendszerekbe való egyszerű integrálhatóságának köszönhetően ideális megoldás a hatékony ellenőrzéshez olyan kritikus biztonsági területeken, mint a repülőterek, kormányzati létesítmények, nagykövetségek vagy bankok.

Az EDS CBS C1 és LEDS algoritmusok – az opcionális iCMORE fegyverfelismerő képességgel kombinálva, amely a maroklőfegyverek, revolverek, fegyveralkatrészek, pengék és fix pengéjű kések automatikus felismerését teszi lehetővé-, növelik a biztonságot, a hatékonyságot és az ellenőrzés automatizáltságát.

Az opcionális iCMORE mesterséges intelligenciával megerősített automatikus felismerés csökkenti a képelemzők terheit és különösen hasznos a kevésbé tapasztalt kezelők számára.

A HI-SCAN 6040 DV a legmagasabb szintű védelmet biztosítja a kiberfenyegetésekkel szemben az olyan módszerek alkalmazásával, mint az operációs rendszer biztonságának növelése, a hoszt-alapú tűzfal, a TripWire integritásfelügyelet és a nagy teljesítményű felhasználó-kezelés a jól konfigurálható jelszószabályzatokkal.

Az optimalizált háttérkontraszt funkció lehetővé teszi, hogy a képeket a hagyományos fehér helyett sötétebb háttérrel nézze, ami jelentősen megkönnyíti a tárgyak azonosítását.

A HI-SCAN 6040 DV kompatibilis a Checkpoint.Evo Plus szűrési és menedzsment platformmal is, amely támogatja a működési adatok feldolgozását és elemzését, a berendezés műszaki állapotának felügyeletét, valamint a központosított átvilágítást. A Smiths Detection vagy harmadik fél tálcakezelő rendszereibe is integrálható, így ideális választás a nagy áteresztőképességű alkalmazásokhoz.