Értékesítés
Bérbeadás
Oktatás
Telepítés
Tanácsadás
Használt gépek

Értékesítés

Cégünk 1991 óta forgalmaz személy- és csomagellenőrző biztonsági berendezéseket és 1994 januárja óta a németországi Smiths Heimann GmbH (korábbi Heimann Systems) magyarországi kizárólagos képviselete.

Ezen kizárólagos importőri szerződésünk keretében értékesítjük a Smiths Heimann világszínvonalú termékeit.

Úgy a Smiths Heimann berendezésekkel, mint szintén a cégünk által forgalmazott CEIA, Energetics Technology, Sema World, Apstec Systems, Pitagone, Teledyne ICM, NOVO, Casra, STI termékekkel kapcsolatos bővebb információkkal, konkrét árajánlatokkal az Elérhetőségeinkben megadott címeken, telefonszámokon állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Biztonságtechnikai eszközök és berendezések értékesítése
Biztonságtechnikai eszközök és berendezések bérlése

Bérbeadás

Ügyfeleink sűrűn fordulnak hozzánk rövidebb, egy-két napos, vagy hosszabb távú, akár több hónapos bérlési igényekkel, amely kérésekhez mindig a lehető legrugalmasabban alkalmazkodunk.
Bérleti konstrukcióban csomagröntgent, fémdetektor kaput, kézi fémkeresőt, robbanóanyag-nyom detektort vagy akár moduláris útakadályt is tudunk biztosítani, de termékeink akár lízingszerződéssel is megvásárolhatóak.

Bérlésre leginkább fémdetektor kaput, kézi fémkeresőt és csomagröntgent szoktunk biztosítani rendezvényekhez, konferenciákhoz, filmforgatásokhoz vagy ideiglenesen felállított ellenőrzési pontokhoz.

Kapcsolódó termékeink:

Oktatás

A cégünk által értékesített berendezések kezelői részére szakembereink alap és ismétlő kezelői tanfolyamokat tartanak az üzemeltető igényei szerint.

A tanfolyamok helyszíne és időtartama a berendezés típusa, a megrendelői igények és az oktatandó létszám függvénye.

Berendezéseinkhez magyar nyelvű kezelői kézikönyvet mellékelünk, melyet igény szerint angol/német nyelven és elektronikus formában is biztosítani tudunk.

Biztonságtechnikai berendezések kezelésének oktatása
Biztonságtechnikai eszközök és berendezések telepítése

Telepítés

A cégünk által forgalmazott berendezéseket saját – a gyártó által folyamatos továbbképzésben részesített – szervizmérnökeink telepítik.

Munkatársaink a csomagvizsgáló röntgenberendezések telepítéséhez – az OAH (Országos Atomenergia Hivatal) által előírt – bővített fokozatú sugárvédelmi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

A csomagvizsgáló röntgenberendezések üzemeltetését 2016. január 1. óta a 478/2015. (XII.30) Kormányrendelet szabályozza, amely szerint az üzemeltetési engedély iránti kérelmet az Országos Atomenergia Hivatalhoz kell benyújtani. Az engedélykérelmet és mellékleteit, valamint a sugárvédelmi leírást sugárvédelmi szakértő bevonásával kell elkészíteni.

Tovább az Országos Atomenergia Hivatal honlapjára >>

Tanácsadás

Szakembereink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére új és meglévő épületek ellenőrzési pontjának kialakításához a felhasználói céloknak, helyszíni adottságoknak legteljesebb mértékben megfelelő berendezések kiválasztásában.

Egyúttal – többéves szakmai tapasztalatuk alapján – segítséget nyújtanak a berendezések elhelyezésének legoptimálisabb kiválasztásában, az ellenőrzési eljárások kidolgozásában.

Biztonságtechnikai tanácsadás
Használt biztonságtechnikai berendezések

Használt gépek

Az általunk forgalmazott berendezések kiváló nyugati minőségüknek köszönhetően nagyon hosszú életűek, ezért használtan is bátran ajánljuk azokat ügyfeleinknek. Miután cégünk egy használt berendezést visszavásárolt, minden esetben elvégezzük az állapotfelmérést és a fődarabok ellenőrzését, szükség esetén cseréjét is.

Írjon nekünk, hogy megismerhessük igényeit. Még ha nincs is éppen raktáron a megfelelő berendezés, sales csapatunk felméri a használt gép beszerzésének lehetőségét mind korábbi ügyfeleinknél, mind a gyártónál.