Csomagröntgenek

HI-SCAN 10080 EDX-2is repülőtéri -check-in- csomagröntgen berendezés

Gyártó: Smiths Detection

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

  • Automatikus robbanóanyag-detektálás
  • Téves riasztások száma rendkívül alacsony
  • Magas áteresztőképesség: akár 1,800 tétel/óra
  • Egyszerűen és költséghatékonyan integrálható
  • Kétnézetes technológia

A HI-SCAN 10080 EDX-2is automatikus robbanóanyag felismerő berendezés a jól bevált Smiths Heimann EDS technológia legújabb fejlesztése.

A Kétnézetes (Dual View) technológia a HS 10080 EDX berendezés továbbfejlesztése a meglévő szoftver és automatikus vizsgálati paraméterek változtatása nélkül. Egy második röntgen generátor hozzáadásával jelentősen javult a képkiértékelés. Többek között ez teszi lehetővé, hogy a kezelőszemélyzet virtuálisan a csomagban levő tárgyak „mögé nézzen”, hogy felfedezze az eldugott tárgyakat. Ennek a bővítésnek köszönhetően jelentősen csökken az elutasított csomagok száma, vagyis drasztikusan csökken a csomagok újraellenőrzésének szükségessége a következő vizsgálati szinten.

A jól bevált, többszintű csomagellenőrzés első vizsgálati szintjén a gyors robbanóanyag felismerő EDX-2is berendezés automatikusan vizsgál minden csomagot. Az EDX-2is által „tisztának” nyilvánított csomagok folytathatják meghatározott útvonalukat, míg az elutasított csomagokat és a róluk készült képet a berendezés automatikusan további vizsgálatra küldi a második biztonsági szintre. Ha további alapos vizsgálatra van szükség, akkor a csomagokat és a képeket a harmadik szintre küldik. Itt az elvárt kisebb áteresztőképesség különböző technológiák alkalmazását teszi lehetővé a repülőtér biztonsági filozófiájának megfelelően. Az elsődleges vizsgálat automatizálása további előnyöket biztosít, mint pl. a személyzet és az állandó költségek csökkentése.