Szerviz és karbantartás

A BERENDEZÉSEK JAVÍTÁSÁT ÉS KARBANTARTÁSÁT A GYÁRTÓK ÁLTAL FOLYAMATOSAN TOVÁBBKÉPZETT ÉS ÉVTIZEDES TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ SZERVIZMÉRNÖKEINK VÉGZIK.

Szükség esetén a legrövidebb reagálási időnk Budapest területén 4 óra a hiba bejelentésétől számítva, amely vonatkozik az ünnepnapokra és akár az éjszakai bejelentésekre is. Karbantartási és javítási munkát kizárólag ÁNTSZ (OAH) engedéllyel rendelkező, valamint a gyártó által képzett szerviztechnikus vagy szervizmérnök végezhet.

Hibabejelentéssel és segítség kéréssel keresse kollégáinkat a service@znz.hu  e-mail címen, vagy a 0670/378-8290 telefonszámon.

ZNZ Bizronságtecnika Kft.

Garancia

 

 

Az általunk forgalmazott berendezésekre minimum 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, amely keretén belül elvégezzük az esetlegesen felmerülő hibás alkatrészek cseréjét, illetve bármilyen felmerülő műszaki probléma kijavítását.

Berendezéseink rendkívül megbízhatóak, ezért ritkán szorulnak javításra, megnyugtató azonban a tudat, hogy a gyártók és a ZNZ csapata is az ügyfelek rendelkezésére áll.

A hiba bejelentésétől számított 72 órán belül megkezdjük a hibafeltárását és a javítást. Természetesen ennél rövidebb, akár 4 órán belüli kiszállási időt is tudunk vállalni, amennyiben erre igény mutatkozik.

Karbantartás

 

 

A berendezés üzembehelyezését követően ajánljuk egy „karbantartási és javítási szerződés” megkötését, amely keretein belül a berendezés leterheltségétől függően 6 vagy 12 havonta időszakos karbantartást végzünk.

Ezzel megelőzzük az elhasználódást, kíméljük a gépet és az ügyfél pénztárcáját az esetleges későbbi nagyobb javítási költségektől.

A berendezések hatékony működésének biztosítása érdekében ajánlott bizonyos alkatrészek és funkciók időszakos ellenőrzése, tisztítása és beállítása, amely feladatokat kollégánk a karbantartás során végzi el.

Eseti szerviz

 

 

 Abban az esetben sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, ha a garanciális idő lejárt és nincs érvényes „karbantartási és javítási szerződés”.

Ilyen esetben az e-mailes és/vagy telefonos hibabejelentés alapján árajánlatot küldünk a hibafeltárásra, illetve ha telefonon keresztül megállapítható a hiba, azonnal a javítási munkálatokra és az esetlegesen cserére szoruló alkatrész beszerzésére küldjük meg ajánlatunkat.

Javítási munkákkal kapcsolatban keressen minket a service@znz.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 06703788290 telefonszámon.

Garancia

Az általunk forgalmazott berendezésekre minimum 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk, amely keretén belül elvégezzük az esetlegesen felmerülő hibás alkatrészek cseréjét, illetve bármilyen felmerülő hiba kijavítását.

Berendezéseink minősége magas színvonalú, rendkívül megbízhatóak, ezért ritkán szorulnak javításra, azonban megnyugtató a tudat, hogy ha mégis szükség lenne rá, a gyár és a ZNZ csapata az ügyfél rendelkezésére áll a hiba bejelentésétől számított 72 órán belül hibafeltárásra és a javítás megkezdésére.
Természetesen ennél rövidebb, akár 4 órán belüli kiszállási időt is tudunk vállalni ügyfeleink igénye szerint.

Karbantartás

A berendezés üzembe helyezését követően ajánljuk ügyfeleinknek ‘karbantartási és javítási szerződés’ megkötését, amely keretein belül a berendezés leterheltségétől függően 6 vagy 12 havonta elvégezzük az időszakos karbantartást, ezzel megelőzzük az elhasználódást és megkíméljük a gépet és az ügyfél pénztárcáját a későbbi nagyobb javítási költségektől. A berendezések hatékony működésének biztosítása érdekében ajánlott bizonyos alkatrészek, funkciók időszakos ellenőrzése, tisztítása és beállítása, amely feladatokat kollégánk a karbantartás során végzi el.

Eseti szerviz

Abban az esetben sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, ha a garanciális idő lejárt és nincs életben ‘karbantartási és javítási szerződés’. Ekkor ügyfeleink e-mailes és/vagy telefonos hibabejelentése alapján árajánlatot küldünk hibafeltárásra, illetva amennyiben telefonon keresztül megállapítható a hiba, azonnal a javítási munkálatokra és az esetlegesen cserére szoruló alkatrész beszerzésére küldjük meg ajánlatunkat. Az egyéni megrendelés után kollégánk időpontot egyeztet a munkák elvégzésére.

Javítási munkákkal kapcsolatban keressen minket a service@znz.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a 0670/378-8290 telefonszámon.

Fejlett biztonságtechnikai rendszerek javítása és karbantartása

Szerviz és karbantartás

Cégünk által telepített berendezéseken a megelőző karbantartást jótállási időn belül és azon túl külön szerződés keretében, vagy eseti megrendelés alapján végezzük ügyfeleink részére.

A karbantartás teljes mértékben a gyártó előírásai alapján történik a berendezés igénybevételétől függően 3, 6 vagy 12 havi rendszerességgel.

A berendezések karbantartásának esedékességét nyilvántartjuk és arról ügyfeleinket kellő időben értesítjük.