Csomagröntgenek

HI-SCAN 6040C csomagröntgen berendezés

Gyártó:

 

  • Megbízhatóság
  • Kategóriájában legjobb képminőség
  • Könnyen használható
  • Jövőbe tekintő elektronika és szoftver

 

A HI-SCAN 6040C csomagröntgent az ellenőrző pontokon történő csomagátvizsgálásra fejlesztették ki. Kompakt méretei lehetővé teszik olyan helyekre történő telepítését, amelyek nem rendelkeznek nagy szabad területtel.

A csomagröntgent 160 kv-os generátorral szerelték fel, amely ismert tulajdonsága a kifejezetten jó minőségű képmegjelenítés. Az új „okos képmegjelenítés” olyan funkciókat tartalmaz, mint Organic Only Plus (O2+), Organic Stripping Plus (OS) és Organic Enhancement. Ezek segítségével a képen könnyebben megkülönböztethetőek a szerves és szervetlen anyagok, amelynek köszönhetően az operátorok munkája egyszerűbbé válik a robbanóanyagok, narkotikumok, veszélyes tárgyak megtalálásában.

Öndiagnosztikai rendszere és valós időben történő rendszer visszajelzései által biztosított a folyamatos, problémamentes működés, az esetlegesen felmerülő hibák gyors elhárítása.

Alkalmazását kifejezetten ajánljuk börtönök, törvényszéki intézmények, nagykövetségek, bankok és hotelek biztonsági ellenőrzőpontjain történő csomagátvizsgálásra.