Csomagröntgenek

HI-SCAN 6040 CTiX csomagröntgen

Gyártó: Smiths Detection

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A gyógyászatban évtizedek óta ismert és alkalmazott egyedülálló precizitás megérkezett a biztonságtechnikába is. Az új, CT technológiával felvértezett HI-SCAN 6040 CTiX sebészi pontossággal készít metszeteket a vizsgált tárgyakról és a háromdimenziós képalkotásnak köszönhetően már semmi sem maradhat rejtve egy képzett kezelő szeme előtt.

Képalkotási elve teljesen szakít a hagyományos 1-2 vagy 4 nézetes HI-SCAN 6040i, 6040-2is és 6040 aTiX berendezések kétdimenziós átvilágítási elvével és a képalkotás módjával. Itt nem 1-2 vagy 4 generátor, és a szemben elhelyezett detektorsor, hanem az állandó, 360 fokos forgás miatt gyakorlatilag végtelen számú röntgengenerátor és a szemben elhelyezett és vele szinkronban mozgó végtelen számú detektorsor alkotja a képet.

A HI-SCAN 6040 CTiX csomagröntgen főbb tulajdonságai:

  • megfelel a kézipoggyász átvizsgálás C3-as szintű szabványának (a folyadékokat és a nagyobb elektronikai eszközöket már nem kell kivenni a poggyászból),
  • többszörös átbocsátási képesség a legmodernebb többnézetes röntgenekkel szemben is (akár 1000 tálca/óra),
  • tűpontos veszélyes anyag és veszélyes tárgy detektálás,
  • háromdimenziós térben forgatható és nagyítható kép,
  • rendkívül alacsony téves riasztási arány (töredék a hagyományos röntgenekhez képest),
  • könnyen beilleszthető a már meglévő fejlett átvizsgáló platformba, vagy akár a „checkpoint evo plus” rendszerbe is,
  • alacsony üzemeltetési költségek,
  • kiválóan alkalmas a szoftveres továbbfejlesztéshez, az öntanuló szoftverek alkalmazásához.

A computer-tomográfiás csúcstechnológia a repülésbiztonsági területen már bizonyított. A számos európai, és észak-amerikai repülőtéren alkalmazott 6040 CTiX mind az átbocsátóképességben, mind a veszélyes anyagok és eszközök (robbanószerek és szerkezetek, álcázott és miniatürizált vágó és szúróeszközök, különböző fegyverek) felderítésében klasszisokkal túllép a hagyományos röntgenek képességein.