Csomagröntgenek

HI-SCAN 180180-2is pro rakományátvizsgáló és csomagröntgen berendezés

Gyártó:

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

 

  • Univerzális rakományátvizsgáló röntgenberendezés terjedelmes áruk vizsgálatára
  • Kitűnő képmegjelenítés (optimális röntgen geometria)
  • Kiváló képminőség az új Hi-Trax elektronikával
  • Új HI-MAT Plus anyag-megkülönböztetés
  • Kétnézetes technológia (180180-2is pro)

 

A HI-SCAN 180180 rakományátvizsgáló röntgenberendezést specifikusan repülőterek, vámszervek, szállítmányozók, futárszolgáltatást vagy más olyan tevékenységet végzők részére fejlesztették ki, ahol magas fokú biztonság és teljes átvizsgálás szükséges. A berendezés közepes (300 kV) röntgenenergiával működik, továbbá 1800 mm széles és 1800 mm magas alagútmérettel rendelkezik.  Alkalmas légi úton szállított raklapok és LD-3 konténerek vizsgálatára.

A HI-SCAN 180180-2is pro a HI-SCAN 180180-2is továbbfejlesztett változata, melyet különösen repülőterek, vámszervek, szállítmányozók, futárszolgáltatást vagy más olyan tevékenységet végzők részére fejlesztették ki, ahol magas fokú biztonság és teljes átvizsgálás szükséges.

Ez két közepes (300 kV) röntgenenergiával működő, 1800 x 1800 mm alagútméretű kompakt rakományátvizsgáló röntgenberendezés.  Alkalmas légi úton szállított raklapok és LD-3 konténerek vizsgálatára.

A berendezés két röntgen generátor segítségével két különböző szögből vizsgálja a tárgyat és ezt két külön képben jeleníti meg (Dual view). Ez a különleges átvilágító mód megbízhatóságot és gyorsaságot kölcsönöz az ellenőrzési folyamatnak, ugyanakkor megnöveli az eljárás hatékonyságát.