Csomagröntgenek

Scanmax 25 és 225 postai csomagröntgen berendezés

Gyártó: Scanna

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

  • Kis helyigény
  • Nagy kapacitás
  • Hálózati/PC kapcsolat opció
  • Nagy felbontású képalkotás

A nagy kapacitású Scanmax 25 és 225 csomagröntgen belelát a postai küldemények belsejébe, és azonnali információt ad annak nem kívánt, szokatlan tartalmáról, ezzel is biztosítva a nyugalmat és biztonságot a címzett részére.

A Scanmax 25 és 225 használata még a technikailag nem képzett személyzet számára is egyszerű. Nagy ellenőrző kamrája és keskeny felépítése lehetővé teszi, hogy levélkötegeket egyben, továbbá nagy csomagokat, aktatáskákat is átvizsgálhassanak kis helyiségekben is. A röntgenberendezés éles színes képet készít és jelenít meg a csomagok tartalmáról, így a kezelő könnyen különbséget tud tenni az ártalmatlan tartalmú és rosszindulatú levelek között, és azonnal meg tudja állapítani a csomag biztonságosságát.

Az átvilágító kamrába helyezzük a tárgyakat, és egy gombnyomással másodpercek alatt elkészül a kép azok tartalmáról. A röntgenberendezést használata kifejezetten könnyű bárki számára, és az elöltöltős ajtó, illetve kis helyigénye lehetővé teszi, hogy szinte bárhol elhelyezzük azt.

A szoftver automatikusan feljavítja a képeket a jobb áttekinthetőség érdekében, opcionálisan negatív vagy inverz képmegjelenítés is válaszható. Ezen felül opcionális funkció a képek 8-szoros nagyítása és a 3-színű képmegjelenítés, melyek kiemelik a közepes és nagy sűrűségű tárgyakat.

A Scanmax 25 és 225 rendkívül alacsony sugárdózissal vizsgál, megfelel az összes közzétett nemzetközi elektromos biztonsági és sugárzási szabványoknak. A Scanmax25 és 225 sugárvédelmi és vizsgálati jelentéssel hitelesített berendezés.

Szükség szerint alapszintű kezelői oktatást és röntgen képfelismerő képzést biztosítunk.