Személyátvizsgálás

SMD601 Plus fémdetektor kapu

Gyártó:

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

 

  • Nagyon magas érzékenység a mágnesezhető és nem mágnesezhető fémekre, rozsdamentes acélra
  • Eleget tesz az NIJ-0601.02 Szabványnak
  • Az áthaladó emberek minden testrészének gyors, pontos átvizsgálása
  • Egy vagy több fémtárgy helyzetének pontos meghatározása
  • Nagy immunitás a környezeti interferenciákkal szemben
  • Helyi, vagy távprogramozás lehetősége

 

A CEIA SMD 601 Plus egy rendkívül érzékeny fémdetektor kapu a hagyományos fegyverek, mint például kések és pisztolyok, valamint általánosan nehezen észlelhető tárgyak detektálására, amik fenyegetést jelenthetnek a tisztek és rabok biztonságára egyaránt. Jelzi a legkisebb fémeket nem csak a testen, de a testben is, egészen a lábfejtől a kapu keresztrúdjáig.

A teljes hosszában végigfutó fénysáv kijelzi a detektált fémtárgyak vízszintes elhelyezkedését. Ezekkel az eredményekkel csökken, vagy megszűnik a szükség kézi átvizsgálásra. Az Anti Vandalizmus Vezérlő Egység (IP65 rozsdamentes acélban) a fémérzékelő szerkezetében van. A menürendszerhez való hozzáférés zárszerkezettel és alfanumerikus jelszóval védett.

A világon egyedülálló módon, a berendezéssel lehetőség nyílik egyénre szóló mágneses profilkép rögzítésére, melyet a kapun futó szoftver minden be- és kilépés alkalmával összevet az aktuális átvizsgálás eredményével (ún. Loss Prevention System). Ezzel a módszerrel bármilyen kis eltérés esetén riasztási jelzést kapunk. A rendszer működtetése nem igényel semmilyen külső számítógépet, a teljes analízist a fémdetektor kapu végzi.

Használatát kifejezetten ajánljuk bűnüldözési és büntetés-végrehajtási intézmények fémdetektor kapujaként.