Veszélyes anyag detektálás

BioFlash biológiai azonosító

Gyártó: Smiths Detection

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A BioFlash® Biological Identifier egy gyors bio-aeroszol gyűjtő és azonosító rendszer. A szabadalmaztatott CANARY ™ aeroszolgyűjtési és -detektálási technológiával nyújt alacsony kockázatú, költséghatékony megoldást biológiai mintavételre és azonosításra a környezet vizsgálatához.

Az első tesztek bebizonyították, hogy a BioFlash® Biological Identifier laboratóriumi körülmények között detektálja a levegőben lévő SARS-CoV-2-t, miután az Egyesült Államok Hadseregének Fertőző Betegségek Orvosi Kutatóintézete (USAMRIID) tesztelte.

Kiemelt jellemzők

  • Bevált technológia 1-10 mikron mérettartományú részecskék begyűjtésére
  • Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek
  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • Könnyen kezelhető és fertőtleníthető
  • PCR szintű érzékenység és specifikusság
  • Felállítható önálló eszközként vagy a MailGuard rendszerbe beépítve

A BioFlash® biztosítja a biológiai veszélyeket okozó ágensek (beleértve a vírusokat, toxinokat és baktériumokat) gyors, nagy érzékenységű és egyedi azonosítását.

A hordozható és kompakt BioFlash® áttörő eredményeket nyújt mintavételi teljesítmény, megbízhatóság és üzemeltetési költségek terén.

A BioFlash® egy szabadalmaztatott aeroszolgyűjtési technológiát és a CANARY ™ technológia platformját használja, teljes és önálló megoldást biztosítva a biológiai azonosításra. A CANARY™ technológiát eredetileg az MIT Lincoln Laboratory-ban fejlesztették ki és a Pacific Northwest National Lab, Dugway Proving Ground, valamint az Edgewood Chemical Biological Center (ECBC) intézményeiben tesztelték.

A technológiát több, mint egy évtizede használják épületbiztonsági és levélszűrő alkalmazásokban.

Az eszköz számos piaci alkalmazásai közé tartozik az épületvédelmi célú hálózatos levegőminőség-ellenőrzés, a katonai és kereskedelmi biztonságot szolgáló levélszobai szűrés, valamint a biológiai azonosítás felderítő járműveknél és mobil laboroknál.