Generációváltás a legkisebb csomagröntgeneknél

– érkezik a Smiths Detetciontől a  HI-SCAN 5030C.

A világ legmegbízhatóbb biztonsági röntgenberendezéseinek fejlesztője és gyártója, a Smiths Detection 2021 január végével leállítja HI-SCAN 5030si típus forgalmazását.

A kompakt, kisméretű, könnyen szállítható, tehát bárhol alkalmazható gépek kategóriájában az utód a HI-SCAN 5030C, amely a nagyobb röntgenberendezéseknél már egy ideje elérhető „jövőbiztos” Hi-Trax3 központi vezérlő egység segítségével készít felvételeket. A Smiths Detection így már a legkisebb méretkategóriában is elérhetővé teszi piacvezető képalkotási technológiáját, amely még nagyobb felbontású, könnyen értelmezhető és megbízható felvételeket biztosít az átvilágítások során.

A HI-SCAN 5030si a német fejlesztők egyik legsikeresebb modellje volt, amelyből eddig is már több mint 6400 darabot értékesítettek világszerte. A kiváló használati értékek megtartása mellett, a megújult dizájnnal és továbbfejlesztett képességekkel rendelkező utód, a HI-SCAN 5030C ugyanilyen sikerre számíthat, ugyanis mérete, tömege, de legfőképp strapabírása ideális megoldást jelent bíróságokon, büntetés-végrehajtási intézményekben, egyetemeken, sportcsarnokokban, hivatalokban vagy postázó helyiségekben. Masszív, befékezhető kerekeinek és a beépített lengéscsillapítóknak köszönhetően könnyedén mozgatható és áthelyezhető, ezt követően nincs szükség az újrakalibrálására sem. A továbbfejlesztett képalkotási technológia pedig olyan egyedülálló képességgel ruházza fel a Smiths Detection legkisebbikét, amely eddig csak a nagyobb helyigényű berendezéseknél volt elérhető.

A szebb és jobb, ráadásul német precizitással megalkotott HI-SCAN 5030C 2021-ben már elérhető a magyar piacon.

A generációváltás legfontosabb termékelőnyei:

• legújabb generációs központi vezérlőegység és szoftver
• jobb képminőség, magasabb képfelbontás
• továbbfejlesztett képnagyítási lehetőség
• szélesebb színskála
• folyamatos szoftveres rendszerműködés felügyelet