Levegőfertőtlenítő berendezések kis helyiségekbe

Soluva Air W UV levegőfertőtlenítő kis helyiségbe

Gyártó: Heraeus

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A Soluva® Air W megbízhatóan és hatékonyan fertőtleníti a gyakran használt vagy sűrűn látogatott beltéri helyiségek levegőjét. Az UV-C (UVGI) fénnyel üzemelő légtisztító berendezés mindenfajta, akár az emberi egészségre káros mikroorganizmust is hatékonyan, vegyszermentes módszerrel elpusztítja. Falra könnyen felszerelhető és kezelése egyszerű. Bármely háztartási áramforrással használható. Már óvodákban, iskolákban, kávézókban, éttermekben, orvosi rendelőkben, nyugdíjas otthonokban, irodákban és kiskereskedelemben széles körben alkalmazott technológia.

Az UV fény 200-300 nm hullámhosszon töri meg a vírusok, például a Corona vírus és más mikroorganizmusok RNS / DNS-ét, és ezáltal erős fertőtlenítő hatást vált ki.

Ezt több független intézet tudományos vizsgálata is igazolja (Fraunhofer Institute for Building Physics Hygiene, Biotech GmbH, University Hospital of Tübingen).

A vizsgálatok alapján a tesztelt SOLUVA berendezések semlegesítették a levegőben és felületeken lévő vírusok legalább 99% -át (a vizsgálat során SARS-CoV-2 helyettesítőt használtak).

Alkalmazási területek: A levegő fertőtlenítése nyitott terű irodákban, várótermekben, orvosi rendelőkben, kórházakban, laboratóriumokban, tornateremben, szalonokban, hűtő- és csomagolóüzemekben, konditermekben, stb.

Technikai adatok:
UV fényforrás: NNI 50/26XL – alacsony nyomású UVC lámpa
Élettartam: akár 16,000 h
Névleges teljesítmény 220 Watt
UVC teljesítmény: 38 Watt
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Súly: kb. 35 kg
Méretek: (h x m x sz) 998mm x 685mm x 197mm
Zajszint: Optimális légáramoltatás 39 dB(A)