Kézi felületfertőtlenítő készülék

Soluva Air H UV felületfertőtlenítő berendezés

Gyártó: Heraeus

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

Soluva® Zone H a legerősebb, akkumulátorral működő, felületek fertőtlenítésére fejlesztett kézi UVC készülék. Lehetővé teszi a felületek gyors, vegyszermentes, száraz és érintés nélküli fertőtlenítését a vírusok, baktériumok és egyéb mikroorganizmusok megbízható megsemmisítése által. Már széles körben használt, bevált eszköz pl. épületek és járművek felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére.

A Soluva Air H kézi UV-C fertőtlenítő berendezés tökéletes választás abban az esetben, ha közvetlenül a felületeket szeretnénk fertőtleníteni. Így például olyan esetben, ha autóülés, kormány, irodai asztal, billentyűzet és hasonló berendezési tárgyak fertőtlenítése a cél. A felületeken megtalálható minden vírust, baktériumot, gombát, atkát, parazitát biztonságos és vegyszermentes módszerrel, működése alatt folyamatosan és gyorsan semlegesíti.
Az UV fény 200-300 nm hullámhosszon töri meg a vírusok, például a Corona vírus és más mikroorganizmusok RNS / DNS-ét, és ezáltal erős fertőtlenítő hatást vált ki.

Ezt több független intézet tudományos vizsgálata is igazolja (Fraunhofer Institute for Building Physics Hygiene, Biotech GmbH, University Hospital of Tübingen).

A vizsgálatok alapján a tesztelt SOLUVA berendezések semlegesítették a levegőben és felületeken lévő vírusok legalább 99%-át (a vizsgálat során SARS-CoV-2 helyettesítőt használtak).

Technikai adatok:
Méretek: (sz × m × h) 580 × 180 × 1205 mm (22.8 × 7.1 × 4.9 in)
Súly: 1,7 kg (3,75 lbs), plusz akkumulátor
Névleges elektromos teljesítmény: 39 W
Névleges akkumulátor kapacitás: 2.5 Ah
Névleges akkumulátor feszültség: 18 V
Tipikus üzemidő feltöltött akkumulátorral: > 45 perc