Levegőfertőtlenítő berendezések szellőző rendszerekhez

Soluva Air D UV levegőfertőtlenítő szellőzőrendszerhez

Gyártó: Heraeus

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A Soluva® Air D szellőztető rendszerbe beszerelhető levegő fertőtlenítő berendezés.
A szellőztető rendszerbe beáramló levegőt az UV-fény fertőtleníti, majd a mikroorganizmusoktól teljesen megtisztított levegő visszaáramlik a helyiségbe.

Az UV fény 200-300 nm hullámhosszon töri meg a vírusok, például a Corona vírus és más mikroorganizmusok RNS / DNS-ét, és ezáltal erős fertőtlenítő hatást vált ki.

Ezt több független intézet tudományos vizsgálata is igazolja (Fraunhofer Institute for Building Physics Hygiene, Biotech GmbH, University Hospital of Tübingen).

A vizsgálatok alapján a tesztelt SOLUVA berendezések semlegesítették a levegőben és felületeken lévő vírusok legalább 99% -át (a vizsgálat során SARS-CoV-2 helyettesítőt használtak).

A Soluva® Air D modulok négy különböző hosszúságban kaphatók minden általános légcsatornába történő beépítéshez. A moduláris rendszer kialakítása lehetővé teszi több modul egymás melletti telepítését a kívánt sugárzási dózis elérése érdekében.

Cégünk segít a szükséges konfiguráció meghatározásában. A csatornák méretei és a légáramlás sebessége alapján meghatározzuk a modulok méretét és számát, valamint a vezérlőegység kialakítását.

Opció 1 // Légáramlás-érzékelő
Olyan szellőztető rendszernél, amely nem rendelkezik „légáramlás bekapcsolva” vagy „ventilátor üzemmód” vezérlőjellel, a Soluva® Air D egy kiegészítő légáramlás-érzékelőt igényel a rendszer
megfelelő működéséhez.

Opció 2 // Magas hőmérséklet riasztás
Az UV-rendszer károsodásának elkerülése érdekében az érzékelők jelzik a szellőző csatornában a levegő magas hőmérsékletét (70 ° C) és riasztást küldenek a rendszerirányító monitornak, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a korrekció elvégzését és meghosszabbítja az UV-fertőtlenítő rendszer élettartamát.

Opció 3 // Vezérlőszekrény bázis
Ha a vezérlőegység falra szerelése nem lehetséges, úgy egy két részből álló bázist is szállítunk annak rögzítő kellékeivel együtt a vezérlőszekrényhez.
A teljes magasság 800 mm, szín RAL 7035.