Eladó használt berendezések

SMD600 Plus használt fémdetektor kapu

Gyártó: CEIA

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

A használt SMD600 Plus fémdetektor kaput a ZNZ saját részére bemutató célra rendelte, megvásárolható 6 hónap garanciával.

  • Magas érzékenység minden fémre
  • Segítségével kiválóan észlelhetők a kapun átvitt fémtárgyak
  • Rendkívül megbízható
  • Nagyon magas immunitás a környezeti interferenciákkal szemben
  • Helyi vagy távprogramozás
  • Gyors telepítés és egyszerű karbantartás

A CEIA SMD 600 Plus fémdetektor kapu egy megújult, magas érzékenységű fémdetektor, mely megfelel a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.  Ennek köszönhetően biztonsággal alkalmazható azokon a helyeken, ahol a szokványos fémdetektorok teljesítménye nem elegendő.

Az az oldalpanelek teljes hosszában végigfutó LED-sor jelzi az áthaladó detektált fémtömeg vízszintes és függőleges helyzetét. A gyors veszélyes anyag felismerés által kiküszöbölhető a személy kézi átkutatása. A programozáshoz való hozzáférést mechanikus zár és két alfanumerikus jelszó védi. Az SMD600 Plus a legfejlettebb elektronikai technológiával készült fémdetektor kapu az ISO 9001 Minőségbiztosítási szabványnak megfelelően.

Alkalmas büntetés-végrehajtási intézmények és más fokozott biztonságú helyszínek biztonsági berendezésének, ahol különösen kis fémtömeg detektálása szükséges pl. gyárakban (pl.: alapanyagok, részegységek, alkatrészek, stb.) a lopáskár elkerülése érdekében, de akár kórházakban elhelyezett biztonsági rendszerek részeként is kiválóan alkalmazható.