Személyátvizsgálás

PMD3 Plus fémdetektor kapu

Gyártó:

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

 

  • Nagyon magas megkülönböztetés és átbocsátási kapacitás, ötször nagyobb, mint más fémdetektor rendszereknél
  • Nagy detektálási sebesség (akár 15 m/sec)
  • Beépített autodiagnosztikai rendszer
  • Teljes keresztmetszeten radioaktív izotópok detektálása, elhelyezkedésének pontos kijelzése (háttérsugárzás feletti tartományban)
  • Gyógyászati izotópok megkülönböztetése (“18 F”, “67 Ga”, “99m TC”, “103 Pd”, “111 In’, “123 I”, “201 Ti”)

 

A PMD3 Plus beépített radioaktív detektorral szerelt modell a legújabb generációs vezérlőegységgel rendelkező eszköz, amely 96 elemzési csatornával rendelkezik ellentétben az eredeti PMD3 Plus által nyújtott 20 csatornával szemben. Az új rendszernél, négy teljes magasságú fénysor, (kettő-kettő mindkét oldalon) mutatja meg a fém tárgy vagy a radioaktív fenyegetés pontos elhelyezkedését.

A PMD3 Plus elérhető a szcintillátorok (gamma detektálás) nélkül is. Ebben az esetben az eszköz csak fémkeresőként üzemel, de utólag bővíthető a szcintillátoros modullal a radioaktív detektálási funkcióhoz.

A PMD3 Plus felszerelhető az APSIM3 vezeték nélküli hálózati modullal. Az APSIM3 egyesíti a biztonságos web szervert és a legkorszerűbb SSL és WPA2 biztonsági protokollokat használó WiFi infrastruktúrát. Az APSIM3 képes WiFi kliensként és WiFi elérési pontként is működni, így téve lehetővé biztonságos helyi vezeték nélküli hálózatok létrehozását anélkül, hogy szükség lenne más eszközökre. A vezeték nélküli hálózat 90 méter széles területen érhető el közvetlen rálátás esetén.