Csomagröntgenek

HI-SCAN 10080 EDtS repülőtéri -check-in- csomagröntgen berendezés

Gyártó: Smiths Detection

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

  • Automatikus robbanóanyag-detektálás
  • Téves riasztások száma rendkívül alacsony
  • Magas áteresztőképesség: akár 1,800 tétel/óra
  • Egyszerűen és költséghatékonyan integrálható

A légi közlekedés történetében nagy kihívást jelentett a csomagok vizsgálata. Az utasok bizalmának a megnyerésében fontos szerepet tölt be az előírások szigorítása, azaz a vizsgált csomagok 100%-os ellenőrzése, így biztosítva a légi közlekedés jövőbeni sikerét.

A HI-SCAN 10080 EDtS automatikus robbanóanyag felismeréssel rendelkező csomagröntgen, a jól bevált Smiths Heimann EDS technológia második generációját képviseli. A 100%-os vizsgálat előírásainak teljes mértékben megfelelő berendezés adottságainak köszönhetően a legkorszerűbb és legátfogóbb megoldást jelenti.

A berendezés forradalmian új szemlélettel kapcsolja össze az anyagok két fizikai jellemzőjét, azaz az effektív atomszámot (Zeff) és a sűrűséget. Ezek elemzése alapján a berendezés kategóriájában a legnagyobb arányban ismeri fel a veszélyes anyagokat.

A 0,5 m/s szalagsebességgel működő EDtS eleget tesz a beépíthetőség követelményének. Felépítésének köszönhetően könnyen integrálható meglévő vagy újonnan tervezett szállítószalagos ellenőrző rendszerekbe.