Eladó használt berendezések

HI-PE Plus használt fémdetektor kapu

Gyártó: CEIA

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

Rendezvényekre alkalmanként bérbe adott fémdetektor kapuk elérhetőek a ZNZ kínálatában. Alacsonyabb költségkeret esetén jó választás az olasz CEIA keveset futott, használt, de tökéletesen működő minőségi kapuja 6 hónap garanciával.

  • Mágnesezhető, nem-mágnesezhető és vegyes ötvözetű anyagok pontos észlelése
  • 60 helymeghatározó zóna
  • Magas szintű detektálás és áteresztőképesség
  • Rendkívül megbízható
  • Magas immunitás a környezeti interferenciákkal szemben

A HI-PE Plus fémdetektor kapu az eredeti HI-PE modell egy továbbfejlesztett verziója. A testen belül található fémeket is érzékeli, azonban mivel megkülönböztető képessége magas, a fenyegető tárgyaknál (mivel ezek anyaga jellemzően szénacél) kiemelt riasztást ad. 60 zónájának segítségével pontosan tudja azonosítani a detektált tárgy pozícióját mind vertikálisan, mind horizontálisan.

Az oldalpanelek mindkét oldalán multi-zónás jelzősávval rendelkezik, melyek mindegyike programozható az áthaladás engedélyezés és detektálási helyet meghatározó jelzésre. Hangjelzése rugalmasan alakítható. Áthaladási számlálójának segítségével pontosan nyomon követhető, hogy hány vizsgálatot végzett a kapu, valamint ebből mennyi volt a riasztások száma.

A rossz szándékú cselekmények visszaszorítására véletlen kiválasztó funkcióval (ún. Random Generator) is rendelkezik a kapu. Ennek a funkciónak az aktiválásakor azoknál a személyeknél is el lehet érni riasztásjelzést, akiknél nincs a jelzési küszöböt meghaladó mennyiségű fémtárgy.

Telepítése gyors és automatikus, öndiagnosztikai rendszerével biztosítja a kezelőt arról, hogy a felmerülő problémákról azonnal tájékoztatást ad.