Jármű és rakományátvizsgálás

HCVM L és HCVM T járműátvizsgáló röntgenberendezés

Gyártó:

Érdekli a termék? írjon Nekünk üzenetet!

 

  • Magas energiájú mobil röntgen rendszer megrakott teherautók, konténerek vizsgálatára
  • Rendkívül magas áteresztőképesség
  • Acélon történő áthatolás 320 mm-ig
  • Kis területigény
  • ViZualTM technológia a magas minőségű képalkotásért, mely az organikus és nem organikus anyagokat is megkülönbözteti

 

A HCVM L és T járműátvizsgáló röntgenberendezések többek között a repülőtereken, kikötőknél és határokon történő biztonsági vizsgálatok optimalizálása érdekében fejlesztették ki. E berendezések egész teherautók vizsgálatát végzik annak érdekében, hogy minél gyorsabban és effektívebben megtalálják a lehetséges veszélyes anyagokat, mint például narkotikumok, tömegpusztító fegyverek, stb.

Áteresztőképességük rendkívül magas: akár 25 teherautót átvizsgál óránként szkennelő üzemmódban és akár 150 járművet óránként áthaladó üzemmódban.

Opcióként fel lehet szerelni automatikus radioaktív anyagdetektálással (ARDTM), mely segítségével a HCVM L és T radioaktív gamma és/vagy neutron anyagok vizsgálatát és felismerését is elvégzi.

A HCVM L mobilitásának köszönhetően egyik helyről a másikra vinni egyszerű, újratelepítése kevesebb, mint 30 percbe telik.

A HCVM T, a pótkocsi alvázától függően egy vontató segítségével könnyen szállítható egyik helyszínről a másikra. Közúti vámkezelése a világ nagy részén elismert és jóváhagyott.